Er bröllopsdröm

Vår vision är att skapa oförglömliga upplevelser för bröllop, fester och events som överträffar alla förväntningar. Vi strävar efter att erbjuda en unik och personlig service som lämnar ett varaktigt intryck på våra kunder och deras gäster. Denna vackra gård är en dröm för alla som söker efter en romantisk och pittoreskt lantlig plats att hyra för bröllop och fester. Belägen i den gröna naturen, nära Håslövs kyrka, omgiven av höga träd och sädesfält, strålar gården en känsla av lyckligt lugn och avskildhet.

Gården är ett arv från en svunnen tid, med sin karakteristiska arkitektur. Här finns en charm som ger en romantisk och sagolik känsla. Det finns en stor terrass med bröllopspavillion som erbjuder ett perfekt ställe för bröllopsceremonier, liksom en stor öppen veranda som vetter ut mot åkerlandskapen, perfekt för mottagningar och middagar.

Festsalens stora ljusa rum med högt i tak, vackra trägolv och stora fönster ger en fantastisk utsikt över Söderslätts rapsfält och hallongården. Gårdens historia och charmiga karaktär har bevarats väl genom åren, med hjälp av en varsam renovering.

Nypongården är fullt utrustad med allt som krävs för att arrangera stora fester och bröllop. Här finns mottagningskök, ljud- och ljusanläggningar, en stor scen ett stort dansgolv, en bar och allt annat som behövs för att göra en fest till en minnesvärd upplevelse.

Så oavsett om det är en bröllopsceremoni, födelsedagsfest eller något annat evenemang, så är den här vackra gården det perfekta valet. En plats där man kan skapa oförglömliga minnen och fira kärleken i en unik och sagolik miljö.

Låt oss ta en pratstund

Kontakta oss idag för att boka din bröllopslokal i Skåne och upplev den perfekta platsen för ett magiskt bröllop. Vi ser fram emot att få vara en del av ditt livs mest betydelsefulla ögonblick.

E-post

info@nypongarden.com

Telefonnummer

0768-22 22 29

Hitta oss

Döseryggen 102-2, 23591, Vellinge/Håslöv