Den perfekta festlokalen för dig!

Upplev festligheter hos oss - skapa minnen som varar livet ut. Professionell och personlig service för att göra din fest oförglömlig.

Din drömfest börjar hos oss!

Den perfekta platsen för att fira födelsedagar, jubileum och andra festliga tillfällen. Vi har en festlokal som passar både små och stora sällskap.
Oavsett om det är en företagsfest eller en privat tillställning, så är vår festlokal den ultimata platsen att uppleva glädjefyllda stunder.

Vår festlokal i Skåne är anpassningsbar och kan skräddarsys för att passa dina specifika behov. Om du vill ha en elegant och formell atmosfär, så kan vi skapa den perfekta miljön för ditt drömParty.

Vi förstår vikten av att kunna erbjuda flexibilitet när det kommer till mat och dryck. Därför ger vi dig möjligheten att välja mellan våra catering alternativ eller att hyra lokalen och ta med egen catering med mat och dryck.

Om du planerar en fest i Malmö med omnejd, så är vår festlokal det självklara valet. Med sitt bekväma läge och tillgång till moderna faciliteter kan vår festlokal, 10 minuter ifrån Malmö vara den perfekta platsen för din nästa festliga tillställning.

Vi kan hjälpa dig planera en födelsedagsfest eller en jubileumsfest.
Vi kan se till att din fest blir en framgångsrik upplevelse.

Utforska vårt galleri

Utforska våra framgångsrika bröllop, fester och event genom inspirerande bilder från vårt galleri. Låt oss hjälpa dig skapa minnen för livet!
Låt oss ta en pratstund
Kontakta oss idag för att boka din bröllopslokal i Skåne och upplev den perfekta platsen för ett magiskt bröllop. Vi ser fram emot att få vara en del av ditt livs mest betydelsefulla ögonblick.

E-post

info@nypongarden.com

Telefonnummer

0768-22 22 29

Hitta oss

Döseryggen 102-2, 23591, Vellinge/Håslöv