Unika Bröllopsupplevelser hos Nypongården

Upptäck vår drömlika bröllopsplats med fantastisk service och magisk atmosfär. Skapa minnen för livet hos oss.

Bröllop i Skåne

Vi är stolta över att erbjuda en oförglömlig upplevelse för brudpar som söker det perfekta bröllopet i skåne.

Med vår professionella service och en passion för detaljer skapar vi minnesvärda bröllopsceremonier och fester som kommer att bli tidlösa stunder att minnas.

Bröllopslokalen är 10 minuter utanför Malmö, vilket gör den till en idealisk destination för brudpar som söker bröllop i lantlig miljö med charm och elegans.

Nypongården kommer att guida er genom varje steg av planeringsprocessen för att säkerställa att varje detalj är perfekt anpassad efter era önskemål och visioner. Som bröllopslokal specialiserar vi oss på att skapa unika och personliga bröllop.

Vår expertis sträcker sig från att erbjuda en mångsidig plats för ceremonin och festen till att samarbeta med bröllopsleverantörer som kan bidra med allt från catering, blommor, musik, fotografer, livemusik, DJs, dekoratörer och mycket mer.

För att göra ert bröllop ännu mer minnesvärt erbjuder vi en rad extra tjänster, som kan förstärka stämningen och atmosfären på er speciella dag. Ni kan välja att anlita häst och vagn för en romantiskt ankomst och fånga ögonblicket.

Utforska vårt galleri

Utforska våra framgångsrika bröllop, fester och event genom inspirerande bilder från vårt galleri. Låt oss hjälpa dig skapa minnen för livet!
Låt oss ta en pratstund
Kontakta oss idag för att boka din bröllopslokal i Skåne och upplev den perfekta platsen för ett magiskt bröllop. Vi ser fram emot att få vara en del av ditt livs mest betydelsefulla ögonblick.

E-post

info@nypongarden.com

Telefonnummer

0768-22 22 29

Hitta oss

Döseryggen 102-2, 23591, Vellinge/Håslöv

Kontakta oss

Förnamn
Efternamn
Telefon
Email
Önskat datum
Övriga önskemål
Tack! Vi kommer att höra av oss till dig snart.
Hoppsan! Något gick fel.